Groen
Paars
Blauw
Oranje
Geel
hoekje
Verslagen 2003-'04 
Thailand (5/11) 

1. Londen
2. Bangkok- Kanchanaburi
3. Sukhothai en Chiang Mai
4. Pai en Soppong.

Cambodja (4/12) 

5. Geschiedenis Cambodja
6. Siem Reap en Battambang
7. Phnom Penh en omgeving

Vietnam (16/12) 
Nieuw-Zeeland (13/01) 
Argentinië/Chili (26/02) 
Bolivia (16/04) 
Peru (30/04) 
copy&paste <td> tag
copy&paste <td> tag

Verslag 1: Sti(n)cky in Thailand, herfst in Londen.

Een kort eerste indrukje vanuit het reisparadijs. Sticky! De piloot had het al beloofd en niets is minder waar. Je hoort ons niet klagen hoor, maar 34 graden celcius en een uchtvochtigheid van 1000% is niet van de poes. Er is hier in Bangkok precies zuurstof voor amper 5 miljoen mensen in plaats van de tien miljoen die hier rondzwermen. We hebben het natuurlijk enkel nog maar bij avond en vanuit de file gezien, maar de hotelkamer hier is toch al stukken netter dan die van Londen. En dat voor slechts 240 Baht (ong. 240 Belgische frank)! Londen is toch nEt iets anders met de knip op de geldbeugel.

Kiezen tussen het London Museum of Kill Bill Volume 1 (!), als avondeten steeds een "eat as much as you can for ..." zoeken en dus content zijn met een groezelig, doch zalig rustig, zolderkamertje. Maar verder mooie wandelingen in zonovergoten parken in pure herfst(en reeds kerst-)sfeer. Onze eerste thaise maaltijd (60 frank) blijft nog netjes op zijn plaats, dus dat komt wel snor. Morgen gaan we pas echt op verkenning! Meer nieuws volgt dus zeker.

Erik en Sally.

Blijf op de hoogte!

Wil je verwittigd worden als er een verslag is verschenen of we nieuwe foto's hebben doorgestuurd? Schrijf je dan als de bliksem in op onze Nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte!

Terug!

 © Erik en Sally - Pluk gerust van deze site, maar laat het ons weten! -
Blauw Oranje Geel E-Mail ons! Groen Paars