Paars Groen
Paars
Blauw
Oranje
Geel


hoekje

Puno & Arequipa

Te voet de grens over door een wespenest van markten en pijnlijke bakfietsen. (41kb) Alles draait om stro op de Uros eilanden; volgens gids Andres drijven ze erop, bouwen ze ermee en eten ze ervan. (40kb)
Welkom op Amantani  temidden van het Titicacameer: elke gastfamilie vaardigt een dochter af om een paar  toeristen op te halen.  (46kb) 1 mei viering op het dorpsplein: dansen en drinken rond een boom tot hij omver valt. (43kb)
Voor de folklore-avond werd iedereen in traditionele klederdracht uitgedost. Het dwergje in het midden is onze gastmoeder. (26kb) Ze is misschien klein maar in elk geval vinnig genoeg. (18kb)
Links een van de zeven burgemeesters van Taquile. Iedereen draagt een zakje cocabladeren mee aan zijn riem. Het uitwisselen ervan is een typisch begroetingsritueel. (38kb) Santa Catalina klooster in Arequipa: die nonnen hadden het hier zo slecht nog niet. Het is er best aangenaam toeven en elke zuster had haar eigen meid. (44kb)
Geld kwamen ze ook niet tekort want heel het klooster is overladen met waardevolle kunstwerken. (31kb) Voetbal is hier heilig maar een eigen tv nogal duur, afgaand op de hordes mannen aan de ramen van cafes en electrowinkels. (33kb)
Ochtendgloren in de Colca vallei. Iets verderop ligt de canyon die dubbel zo diep is als de Grand Canyon. (18kb) Zwaar onder de indruk van de zwaarste vogels ter wereld; de condor! (9kb)
Het lappendeken van pre-incaterrassen zorgt voor een betoverend mooi landschap. (39kb) De baby-lamas weten niet goed waar kruipen onder al die toeristenaandacht. (50kb)
De kleinsten helpen de allerkleinsten verder. (52kb)  


 © Erik en Sally - Pluk gerust van deze site, maar laat het ons weten! -
Blauw Oranje Geel E-Mail ons! Groen Paars