Paars Groen
Paars
Blauw
Oranje
Geel


hoekje

Bolivia

Welkom in Bolivie, dit is mijn land!  (28kb) Typisch Boliviaans, de vrouwen met een bolhoedje, dikke rok en een zak op hun rug. (44kb)
De mannen mogen het marktkraam -liefst in 1 keer- brengen. (31kb) Kermis in La Paz. Naast een heus reuzerad kan je er ook op een echte fiets een toertje maken! (55kb)
Op naar de markt... (40kb) Salar de Uyuni, kwestie van bijeen keren en in zakskes doen. Ongeveer. (19kb)
Lama kijkt maar spuwt nog net niet. In zijn oor een flosjke om Pacha Mama (moeder aarde) te eren. (40kb) De Ollague Vulcaan omringd door een bizar steenlandschap. (33kb)
En dan te weten dat dit Ramaditas-meer nog niet het echte Kleurenmeer is. (27kb) Flamingo's filteren het mineraalrijke water met hun grote bek. Voor  vissen is het water te zout. (19kb)
Wij waren blijkbaar de enigen die zich zorgen maakten over het dieet van dit vizcacha konijnachtig beest. De gidsen en andere toeristen zagen er echter geen probleem in het arme beest appels en brood te voederen. (22kb) De Altiplano: een gigantische, magniefieke, dorre vlakte op 3800 meter in het midden van de Andes. (18kb)
Het was ijskoud en onooglijk vroeg, Sally op de poephete bodem van de Sol de Mażana. (22kb) Lago Colorada, het kleurenmeer heeft zijn naam niet gestolen. De wolken hebben het weer lastig met de strakke wind. (19kb)
Zorro! Een Andesvos werd door onze gids Basilio gespot en hij bleef nog even poseren ook. (41kb) Ciudad Encantada had inderdaad veel weg van een betoverde stad. Zoek Sally! (33kb)
Vicużas zijn over het algemeen heel schuchter, maar dit verweesde jong vindt mensen wel tof. (25kb)  


 © Erik en Sally - Pluk gerust van deze site, maar laat het ons weten! -
Blauw Oranje Geel E-Mail ons! Groen Paars