Paars Groen
Paars
Blauw
Oranje
Geel


hoekje

Carretera Austral

Welkom terug in Chili, het zal niet de laatste keer grenshoppen zijn. (28kb) Het eten en onze slaapplaats in Chile Chico waren gene stoef, maar het meer en de omgeving waren ronduit prachtig. (39kb)
Op een of andere gekke manier met onze reisgezel David in de keuken van een oud dametje beland in Puerto Guadal. (33kb) Pfff ... verslagen schrijven is hard labeur. (38kb)
Het is soms gewoon kwestie van een rustig plekje te vinden en de inspiratie komt vanzelf. (20kb) Alternatief transport naar het Queulat Nationaal Park ; de vissersbus van 7 uur.  (30kb)
Op dit onzalig vroege uur lag het meer en de viskwekerij er maar stillekes bij.   (10kb) Gletsjers-kijken: zet je voor een uur op een steen en laat de natuur haar werk doen. (47kb)
Typisch Carretera Austral: Een kind komt uit 1 van de tientallen supermarktjes gelopen en haast zich over een kiezelweg, een paar straathonden ontwijkend, naar zijn paard, dat staat te wachten voor enkele golfplaten huisjes met rokende schoorstenen. (36kb) En hier is zowaar een frituur! (27kb)
Futaleufu, stel je voor dat je net hier een paar dagen op de bus moet wachten. (24kb) In de achtertuin van ons vakantiehuisje dat we voor de verandering eens hebben gedeeld met een Amerikaanse. Ally en Sally op Erik zijn dak. (41kb)
Sally zag eens pruimen hangen aan het Lago Espolon. (51kb) Sta je al eens vroeger op om de bus te nemen, smijten ze dit tegen het firmament. (29kb)


 © Erik en Sally - Pluk gerust van deze site, maar laat het ons weten! -
Blauw Oranje Geel E-Mail ons! Groen Paars