Paars Groen
Paars
Blauw
Oranje
Geel


hoekje

Patagonia

Ons hospedaje in Santiago lag pal in het centrum aan de Plaza de Armas. Je zit bij de mensen thuis dus je ontdekt echt hoe de mensen er leven ;-)  (39kb) Cerro Santa Lucia is een 70-meter hoge berg in het midden van Santiago. Bij dit weer perfect voor een zonsondergang dachten we. Alleen jammer dat we een uur voor de feiten onze biezen moesten pakken. (43kb)
Elke vrijdag een gratis concert in de kathedraal. Veel volk en veel sfeer. (37kb) Het miezerige Punta Arenas, weinig te beleven. Maar wel met volle teugen genoten van sateliet-TV op onze kamer. Lang geleden dat we dat nog eens gedaan hebben. (22kb)
Neen, dit is niet onze kamer, maar het huis van een rijke schapenteler van weleer. (28kb) Patagonie strekt zich uit over zowel Argenitinie als Chili en heeft zowaar zijn eigen vlag. (25kb)
Lamas en andere beestjes zijn een welgekome afwisseling tijdens urenlange busreizen door de Patogonische leegtes. (15kb) Vanuit El Calafate is het nog een prachtige rit tussen het Argentino-meer en de toppen van de Andes naar de Perito Moreno gletsjer. (29kb)
De Perito Moreno gletsjer. Een impressionante ijsvlakte die constant buldert en kraakt. Grote stukken ijs vallen er als gigantische ijsklontjes in het meer. (31kb) Wolken hebben het blijkbaar redelijk lastig met de strakke wind, voor de locals een ideaal middel om hun waterpompen aan te drijven. (33kb)
Een tam lama-lam wordt in de haag gedreven door een meute toeristen. Gewoon een foto nemen was weer niet genoeg.   (44kb) De -amenecer de fuego- of vurige zonsopgang zet de Fitz Roy heel eventjes in een prachtige rode gloed. De volle maan kregen we er nog gratis bij. (12kb)
Even uitrusten tijdens een prachtige wandeling naar het Torre-meer. (37kb) En weer verder door de strakke wind en de eindeloze steppe...  (36kb)


 © Erik en Sally - Pluk gerust van deze site, maar laat het ons weten! -
Blauw Oranje Geel E-Mail ons! Groen Paars