Paars Groen
Paars
Blauw
Oranje
Geel


hoekje

Kaikoura en Wellington

Nelson tussen de buien door. Van de nood een deugd gemaakt en op caf■ ons eerste NZ-verslag geschreven. (41kb) Walvissen kijken in Kaikoura. Nog eens diep ademhalen en ─ (24kb)
─ voor een minuutje of twintig den dieperik in! (16kb) De eerste droge zonsondergang sinds vijf dagen werd gevierd met een lokaal flesje Chardonnay. (17kb)
Sally is altijd «altijd- de dupe van Erikŕs maffe foto-ideetjes. (38kb) ĽBanks Peninsulaŕ als je binnenkomt, direct links. (43kb)
Akaroa, de enige Franse vestiging in heel Nieuw-Zeeland. Cŕest la vie ─ (28kb) Een staaltje Franse koloniale architectuur, nu de nationale bank. (38kb)
Revanche in Picton, dat was alleszins de bedoeling. Sally weer glansrijk verloren. (34kb) Carnavaleske toestanden ter gelegenheid van het internationale rugbytornooi in Wellington. (47kb)
Het beste van twee werelden; Belgisch bier in het land van melk en honing. (36kb) Waar we diezelfde avond nog allemaal zijn beland ─ (27kb)
Het leven zoals het is: Bromvliegen. Interactiviteit ten top in het Te Papa museum. (18kb) Wellington ligt gekneld tussen de bergen en de zee. Daarom hebben ze maar een kabeltram ingelegd naar de knappe botanische tuinen. (51kb)


 © Erik en Sally - Pluk gerust van deze site, maar laat het ons weten! -
Blauw Oranje Geel E-Mail ons! Groen Paars