Paars Groen
Paars
Blauw
Oranje
Geel


hoekje

Southern Scenic Route

CANTERBURY - Dan toch maar een eigen auto/beddenbak op wielen gehuurd.  (30kb) CANTERBURY - Schaapjestellen is hier de nationale sport. Na de droogte van de voorbije weken is het wel wat lastiger kauwen. (27kb)
OTAGO - De Moeraki boulders ofte gekke stenen op het strand. (18kb) OTAGO - Het strand vlakbij onze camping in Dunedin. De Stille Oceaan is populair bij surfers. (14kb)
OTAGO - Het Otago schiereiland met albatrossen, zeeleeuwen, pinguins en ... uiteraard ook veel schapen. (27kb) OTAGO - 100 meter rijden - even stoppen om te genieten - 100 meter rijden - even stoppen om te genieten - 100 m rijden ... (40kb)
Derde keer goede keer. Na veel geduld hebben we toch nog geelogige pinguins gezien, een van de zeldzaamste vogels op aarde. (50kb) CATLINS - Zonsondergang in Curio Bay. Tevens de broedplaats van eerder vernoemde gekke vogels. (28kb)
FIORDLAND - Even in de remmen voor een foto van de eerste besneeuwde bergtoppen van de reis. (35kb) FIORDLAND - Een unicum voor een niet-ijsbeer; zwemmen in januari in het verfrissende water van het Manapouri meer. Zelden in zo'n helder water en zo'n knap decor kopje onder gegaan. (30kb)
FIORDLAND - De eerste BBQ van het jaar! (44kb)  


 © Erik en Sally - Pluk gerust van deze site, maar laat het ons weten! -
Blauw Oranje Geel E-Mail ons! Groen Paars