Paars Groen
Paars
Blauw
Oranje
Geel


hoekje

Hanoi

Een conisch hoedje, een waterbuffel en een paar goei sletsen. Meer heb je niet nodig om een rijstveld om te ploegen. Het dagenlang voorovergebogen staan planten en oogsten is veel lastiger. (30kb) Aanschuiven 'Vietnamstijl'. Die met de sterkste ellebogen geraakt het eerst aan een treinticket. (26kb)
'De Verboden Purperen Stad' in Huş heeft een waterplantenplukster op bezoek. (25kb) Handtastelijk en lijfelijk die Vietnamese mannen onder elkaar. Hand in hand over het straat of helpen bij het epileren, het is allemaal heel normaal. (27kb)
Waarvoor bij ons een bestelwagen ingelegd wordt, gebruiken ze hier een fiets of  xyclo. Kasten, ramen, heelder inboedels en natuurlijk ook veeel mensen. (28kb) Halong Bay in de vroege ochtend. (8kb)
Onze schuit ligt geduldig te wachten. Even later werden de zeilen gehesen. (12kb) $ 4 voor een hotelkamer met badkamer, warm water, terras en een zicht om U tegen te zeggen. Alleen jammer van die bulldozers onder ons ;-) (15kb)
Lissen verrie kijrfullie, ai sjel seej dis onlie wans! (31kb) Tam Coc, ook wel de Halong Bay van de rijstvelden genoemd. Spijtig van die oude wijven. (13kb)
Verder als de ingang van het Cuc Phuong nationaal park zijn we niet geraakt. Hier was ons Sally net uit haar krammen geschoten en de gids huilend naar binnen gevlucht. (24kb) Herenthoutenaar Ludo leidt ons rond in de Tempel van de Literatuur en wij laten hem kennismaken met het symbool van zijn stad, de One Pillar Pagoda. :-) (30kb)
Ook een 'room with a view' maar dan in de sjiekste building van heel Hanoi. De laatste twee nachten van Vietnam hebben we in stijl -en verniet- doorgebracht. (28kb)  


 © Erik en Sally - Pluk gerust van deze site, maar laat het ons weten! -
Blauw Oranje Geel E-Mail ons! Groen Paars