Paars Groen
Paars
Blauw
Oranje
Geel


hoekje

Dalat en Nha Trang

20 graden Celsius maar iedereen loopt er in Dalat bij alsof het stenen uit de grond vriest. (41kb) •Crazy houseê is een guesthouse met een nogal extravagante architectuur. (34kb)
Chicken Village is een dorpje van de Koho minderheid. Naast zijn grote kip, vooral bekend voor de handgeweven zijde. (25kb) Krachtvoer voor de zijderupsen. Een paar weken later worden hun coconnen geoogst en verwerkt. (34kb)
Privacy heb je als Vietnamese puber niet veel thuis. Zoenhutjes met zicht op waterval zijn een (duur) alternatief. (46kb) Sally met een •Easy Riderê (30kb)
Terrasbouw in Dalat. Serieus werkendag want alles gebeurt hier nog handmatig. (22kb) Ooit ... ooit, koop ik terug ne Vespa! (41kb)
Jammer dat we geen tijd meer hadden om deze artiest zijn schilderijen te gaan bekijken. Kleurrijk figuur. (26kb) Een van de betere verplichte stops van onze •Open Tourê bus. Een goed bewaarde Cham tempel.  (40kb)
Nha Trang Beach. Het ziet er idyllisch uit, maar Blankenberge is leuker. (22kb) •Resortê noemt dat zich dan. Jungle Beach op een grijze ochtend. (38kb)
Vanaf de middelbare school is voor de meisjes een –ao dai” het verplichte uniform. (26kb) Hardnekkige bedelkindjes krijgen niet de gevraagde dollar, maar wel een potlood en een polleke. (18kb)
Hadden we de naam van het restaurant maar beter bekeken vooraleer de beentjes onder tafel te schuiven. (32kb)  


 © Erik en Sally - Pluk gerust van deze site, maar laat het ons weten! -
Blauw Oranje Geel E-Mail ons! Groen Paars