Paars Groen
Paars
Blauw
Oranje
Geel


hoekje

Cantho en Saigon

Curieuzeneuzemosterdpot! Aziaten hebben geen enkele gne om je te beloeren, mee te lezen of uit te horen. (31kb) Op de markt worden worden de eenden nog even handmatig volgestouwd. Vlees dat leeft = vers vlees. Effe GAIA bellen ... (39kb)
De schipperszoon trekt en duwt zich een weg tussen de drijvende marktkramers. (36kb) Take 6: opname van een videoclip van de locale M-kids in een Saigonees park. (41kb)
In het zuiden van Vietnam zijn ze opvallend katholiek. Zo hebben ze zelfs een eigen Notre Dame! (31kb) Op de Xyclo met de zelfontspanner. Vietnamesekes geraken er naast elkaar op. (34kb)
Quan Am Pagode in Chinatown. De tempel van de vergiffenis en dus druk bezocht ;-) (39kb) Goeiemorgen bij Bakker Duc Phat! Welke kerststronk had je graag besteld? (35kb)
De 'Spesjaale' Cao Dai tempel. (31kb) Vier missen per dag, twee keer om zes uur en twee om twaalf. (42kb)
De smalste van de bende wrong zich in een niet voor de toerist verbreedde Cu Chi tunnel. (35kb) Fier tonen de Vietnamezen hoe hun boobie-traps werkten. (34kb)
Ocharme de buren, na den Amerikaan is nu den toerist verantwoordelijk voor wapengekletter! (45kb) De SEA (South East Asian) games net gemist, maar de mascotte -een gouden waterbuffel- prijkt nog overal.  (31kb)


 © Erik en Sally - Pluk gerust van deze site, maar laat het ons weten! -
Blauw Oranje Geel E-Mail ons! Groen Paars