Paars Groen
Paars
Blauw
Oranje
Geel


hoekje

Phnom Penh en omgeving

	Welkom in Phnom Penh, de stad van de anarchie en waar de politie op elke hoek van de straat fooien staat te ontvangen. (41kb) Bedelkindje of niet, waterspelletjes in het park zijn altijd leuk. (47kb)
Vreemde eend in de bijt. Tenmidden van allerhande boeddhistische tempels hebben ze dit cadeautje van Napoleon neergeplant. Het stond aanvankelijk aan de oevers van het Suezkanaal in Midden-Amerika!? (32kb) Kijk, wederom een stupa! Deze keer met de assen van Koning Ang Duong. Stiekem gefotografeerd met een binnengesmokkelde camera ;-) (35kb)
Drie zalen vol met foto's van Khmer Rouge slachtoffers in het Tuol Sleng Genocide museum. (25kb) Van de ongeveer 20.000 mensen die hier 'ondervraagd' werden, kunnen slechts zeven mensen het navertellen. Het waren mannen die bustes van Pol Pot konden beeldhouwen... (37kb)
Aan de inkom van de Killing Fields staat een glazen toren met de 9.000 schedels die ze tot hiertoe hebben opgegraven. Gesorteerd per leeftijd en geslacht. (34kb) Aan elk massagraf staat droogweg aangegeven welke gruwelijke vondsten er gedaan werden. (42kb)
Een trouwfeest duurt twee dagen en de foto's worden in het stadsparkje genomen. Sober en in het wit, terwijl de meest gangbare kleuren hier van appel-blauw-zeegroen tot kanariegeel vari´ren. (37kb) Een rustpunt in het wespennest van de centrale markt in Phnom Penh. (39kb)
Met de boot over de Mekong richting Vietnam. Waren alle grensovergangen maar zo gemoedelijk! (29kb)  


 © Erik en Sally - Pluk gerust van deze site, maar laat het ons weten! -
Blauw Oranje Geel E-Mail ons! Groen Paars