Paars Groen
Paars
Blauw
Oranje
Geel


hoekje

bangkok II

Heel veel volk op de been om het einde van het regenseizoen te vieren: Loi Krathong. (32kb) Een replica van de koninklijke sloep aan een feestelijk versierde kade. (24kb)
Alle, maar dan ook alle mensen laten een bloemstukje te water met een kaarsje en wierookstokjes op om de riviergod te eren. (21kb) Dit resulteert een beetje stroomafwaarts uiteraard in een afvalberg van jewelste . Daar dobberen dan gelukkiglijk ook bootjes met schepnetten ... Hup de vuilbak in! (17kb)
Een vuurwerkje achteraf kon natuurlijk niet ontbreken. Ze zeulden er wel eerst mee door de massa... (21kb) Afsluiten met een cocktail uit een bar naast de weg? (30kb)
Bind eens een camionmotor op een houten bootje. Daar zoeven ze dus mee door de smalle kanalen of khlongs. Wij deden een retour naar de weinig bezochtte Wat Paknam. (33kb) Ook hier bidden ze voor veel voorspoed door een bloemstukje te laten varen. Die vrouw in kwestie is een witte versie van de oranje monikken. (23kb)
Schoenen uit, knieen en schouders bedekken voor je de boeddha aanschouwt. (30kb) Eerst een kaarsje branden en een gebedje ... (28kb)
... daarna je wensen op een goudpapiertje schrijven en bij aan het boeddhabeeld hangen. (26kb) De tip van onze
Typisch zicht op de oevers van de Khlongs. (33kb) Lekker eten na een wederom poephete dag. De rijst en de noedels worden totnogtoe door onze darmkes goed verdragen. (39kb)
The Bride (39kb)  


 © Erik en Sally - Pluk gerust van deze site, maar laat het ons weten! -
Blauw Oranje Geel E-Mail ons! Groen Paars