Groen
Paars
Blauw
Oranje
Geel
hoekje
Veel links vind je bij: 

Wereldreizigers.nu
Globetrotters
Google Directory
Droomreis.net
Hans en Greet
Wereldreiziger.be
Wereldreis.com
Bandido
Landenweb


Dit rubriekje is er een beetje overgeschoten. Maar deze willen we je niet onthouden:

Sowieso raden we iedereen aan die zelf met een reis in zijn maag zit, om zeker z'n licht eens op te steken bij Wegwijzer in Brugge. Begin maart organiseren zij ook een reismarkt die perfect kan gecombineerd worden met een dagje Venetië van het Noorden.
Ze hebben ook een forum dat redelijk druk bezocht wordt en waar je dus ook als niet-lid een vraagje kan stellen.

Een massa landeninformatie vind je ook op de site van Rough Guides en Lonely Planet. Bij deze laatste is er ook een groot forum waar reizigers reizigers informeren. Klik zeker door naar Thorn tree.

Qua gezondheid is uiteraard de site van het Tropisch Instituut een goede bron van informatie.

Niet op internet, maar in boekvorm hebben we wel wat gehad aan "Handboek voor een wereldreiziger". F. Timmerhuis heeft zijn eigen reiservaringen (2,5 jaar) vastgelegd. Het boek bevat praktische informatie, onder andere voor diegene die een lange reis rond de wereld gaan maken.

En hadden de toeristische diensten van àlle landen maar zo'n officiële site als die van Nieuw-Zeeland. Het zal na het bekijken van die site wel duidelijk zijn waarom we op dat land verliefd geworden zijn. We kunnen het dan ook aan iedereen aanraden om kiwiland eens te bezoeken. Als je het bijvoorbeeld eens in je krammen krijgt om één keer in je leven een verre reis te maken ...

Terug!

 © Erik en Sally - Pluk gerust van deze site, maar laat het ons weten! -
Blauw Oranje Geel E-Mail ons! Groen Paars