Groen
Paars
Blauw
Oranje
Geel
welkommekes over ons watte
hoekje
Even voorstellen : 

Erik Heylen

26 jaar, eigengereide spring-in-‘t-veld, Chiro en Macintosh aficionado, bijna 5 jaar noeste arbeid geleverd als DTP’er bij Poster Print Publi.

Sally Peeters

26 jaar, hevige brok natuurgeweld, literaircultureelculinaire veelvraat, doet sinds een 2-tal jaar “den export” bij De Ceuster Meststoffen.

Na onze formitastische Nieuw-Zeelandvakantie in 2002, begonnen de reiskriebels wel heel erg vaak op te flakkeren. Gesterkt door de gedachte dat we die reis naar de andere kant van de wereld toch maar even zelf van naaldje tot draadje in elkaar hadden gepuzzeld, gingen we stilaan dromen van andere meer exotische en avontuurlijke oorden. Ons verlanglijstje was na het lezen van elvendertig boekskes en het bezoeken van enkele saaie reisbeurzen zo omvangrijk, dat we besloten hebben al onze moed en vakantiebestemmingen bijeen te rapen en ... een wereldreis te gaan maken!

Ondanks het feit dat onze kilometrik amper de 26 aanwijst, hebben een aantal gebeurtenissen uit ons prille verleden ons enorm bewust gemaakt van hoe kort en fragiel een mensenleven wel is.
Dùs, vooraleer het huisje-tuintje-boompje syndroom ook ons te snel af is, én nu het onze mammies, pappies, broers en zussies allemaal voor de wind gaat en we bijgevolg met een gerust gemoed kunnen vertrekken, is er geen beter moment om de boel de boel te laten en met een broek vol goesting de wijde wereld in te trekken.

't is een hobby...

Terug!

 © Erik en Sally - Pluk gerust van deze site, maar laat het ons weten! -
Blauw Oranje Geel E-Mail ons! Groen Paars